Гришо отговаря на фенове: Обичам романтичните вечери

Гришо отговаря на фенове: Обичам романтичните вечери
Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

Григор Димитров без съмнение е един от най-успелите тенисисти на България и повод за истинска национална гордост. Към момента Гришо е щастливо обвързан с Мария Шарапова – една от най-добрите тенисистки и понастоящем под номер пет в световната листа.

Пред сайта atpworldtour Григор отговаря на няколко подбрани въпроса от негови почитатели, зададени в социалните мрежи.

Какво е най-лудото нещо, което си правил за момиче?

Много луди неща съм правил… Но може би най-откаченото е, че веднъж спонтанно взех полет от Европа към Азия, като в себе си имах само паспорт, зарядно и телефон. Тръгнах без никакви пари и ако исках да ям, например, трябваше да чакам да кацна. Така че това е може би едно от най-лудите неща, които съм правил.

Ако можеше да се върнеш назад във времето, кой мач би изиграл наново?

Бих се върнал на полуфиналите на Уимбълдън и бих изиграл отново тази среща. За първи път в живота си бях на този корт и стигнах толкова далеч, бях много вдъхновен, но не ми се получи. Ако имах машина на времето, бих се върнал на онзи терен и бих изиграл отново мача, като тогава може би щеше да се получи по-добре за мен (на полуфинала на Уимбълдън Григор загуби с 4:6, 6:3, 6:7(2), 6:7(7) от Новак Джокович, след като играха повече от 3 часа. Джокович стана и победителят на Уимбълдън за 2014-а – бел.ред).

Кой е любимият ти супер герой?

Това ще е Батман. Още от малък го харесвам. Бях влюбен в цялата история и самата идея за Батман – през деня си обикновен човек, а вечер всичко се променя и попадаш в различен свят на маскировка, бързо коли, нови технологии и т.н.

Романтична вечеря у дома или излизане навън?

Определено романтична вечеря. Аз самият съм романтичен и обичам да глезя момичето до себе си. Бих сготвил, за да я изненадам, ще взема цветя, ще запаля свещи и приглуша светлината… Oпределно харесвам романтични вечери.

На каква храна не можеш да устоиш?

Определено се изкушавам от сладолед. Старая се много да внимавам какво ям и да не си позволявам волности, но понякога се отпускам и си взимам сладолед.

#Григор Димитров #Мария Шарапова #Уимбълдън #Новак Джокович

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »