Кийра Найтли - топлес и без фотошоп (снимки)

Кийра Найтли - топлес и без фотошоп (снимки)
A A+ A++ A

Кийра Найтли, която скоро ще гледаме и на "Киномания", позирала по монокини за списание Interview с изричната уговорка да не уголемяват гърдите й с фотошоп.

"Хората искат все да виждат големи гърди и крака, дълги до сливиците. Е, аз не съм съвършена. Такава съм, каквато Бог ме е създал, споделя тя. Гърдите ми били малки! И какво от това? Такива са, каквито са. Никога не бих ги уголемила с помощта на импланти. Защото е противоестествено".

Красавицата споделя, че това бил първият път, когато тропнала с крак. Дотогава вестникарите все премоделирали гърдите й. Фотошоп имало дори при създаването на постера за филма "Кинг Артур".

Междувременно, Кийра Найтли обяви, че не може да си представи да се върне в поредицата "Карибски пирати", която й донесе световна слава с ролята си на Елизабет Суон. Дълго чаканата пета част в момента е на етап подбор на актьори и имената на Ансел Елгорт и Джордж МакКей са спрягани за главната мъжка роля. В същото време Хавиер Бардем беше свързан с ролята на злодея. /ДД

#актриса #Кийра Найтли #топлес #гърди

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »