Ивелина Василева е новият министър на околната среда и водите

Ивелина Василева е новият министър на околната среда и водите
A A+ A++ A

Ивелина Василева е е новият министър на околната среда и водите. Родена е през 1969 г. в Бургас. През 1993 г. се дипломира като магистър по специалността „Английска филология” в Софийския Университет „Св. Климент Охридски”.

Специализирала е „Управление на Проекти” в Институт за управление на проекти в град Карлсберг, Швеция, (1999). През 2006 г. получава следдипломна квалификация по отчетност, контрол и анализ на фирмената дейност от Стопанската академия „Д.А. Ценов” в Свищов.

Професионалният й път започва през 1992 г. като стажант в „Консорциум Прагма”. През 1995-1997 г. работи в „Ериксон Телекъмюникейшънс България” ЕООД като маркетингов сътрудник. 1992-1994 е асистент по проекта „Дивелъпмънт Алтърнативс Инкорпорейтед”.

В периода 1997-2003 г. е регионален мениджър за Югоизточна България и акаунт мениджър за продажба на услуги в „Ериксон Телекъмюникейшънс България” ЕООД, Бургас.

През 2004-2007 г. е директор на звеното за управление на проекти в Бургас, след което е мениджър в Европейски информационен център в Бургас.

През 2012 г. е заместник-министър в Министерството на околната среда и водите.

#Ивелина Василева #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"