Остава мъгливо до края на ноември

Остава мъгливо до края на ноември
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

След дъждовното време в петък, през в началото на уикенда валежите ще спрат, а в следобедните часове и облачността да се разкъса. В неделя отново ще се заоблачи и над северозападните райони не е изключено да превали. Подобно ще бъде времето и в понеделник, като към облаците ще се присъединят и мъгли в низините, съобщи синоптикът на TV7 Симеон Матев.

Въпреки дъждовното и мъгливо време ще остане меко с температури от 10 до 15 градуса. Във вторник ще е с още един два градуса по-топло. Тогава над източните райони южният вятър ще се усили. Следобед ще започнат валежи и в сряда времето ще е облачно и дъждовно. Ще задуха северозападен вятър, който ще понижи температурите. Тогава сняг ще превали по високите части на планините. На 20 ноември ще бъде по-хладно с умерени и силни северозападни ветрове. За сметка на това пък облаците ще се разкъсват и слънцето често ще се показва. На 21 вятърът ще отслабне, а времето ще бъде слънчево с температури – сутрин около нулата, а следобед от 8 до 13 градуса.

След това предстоят няколко типично есенни дни. В низините ще е облачно и мъгливо. В часовете около и следобед видимостта ще се подобрява. В планините обаче ще бъде слънчево, а през деня дори и по-топло, отколкото в равнините. Към 25, 26 се очаква по-динамично време. Ще духа вятър, който ще разсее мъглите, но пък ще започне да превалява дъжд. Впоследствие ще застудее и в планините дъждът ще премине в сняг. През последните дни от месецът времето ще бъде променливо, но с обичайни за това време на годината температури.

#Симеон Матев #ноември #мъгли #сняг #дъжд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"