Изчезналият брокер се е самоубил

Изчезналият брокер се е самоубил
A A+ A++ A

Тялото на изчезналия на 1 ноември в местността Евксиноград край Варна брокер на акции Мартин Стойнов е открито в неделя. То било на брега на “Кабакум”, съобщават варненски медии.

34-годишният мъж, който казал на родителите си, че отива на среща с приятел, вероятно се е удавил. Вечерта на 1 ноември той напуснал семейната къща в Евксиноград и повече не се върнал. Стойнов бе обявен за издирване.

“Няма улики за насилствена или естествена смърт. По-скоро става дума за личен избор”, каза говорителката на полицията във Варна Ивана Милева.

“Тялото е разпознато от близките, все още не е готова съдебномедицинската експертиза, но няма следи от насилие”, заяви и говорителката на районната прокуратура във Варна Десислава Йотова.

Медиите припомнят, че в нощта на изчезването Стойнов казал на майка си и баща си, че отива на среща. След като синът им не се прибрал, на следващия ден родителите звъннали на въпросния приятел. “Не сме имали никаква уговорка и никаква среща. За първи път чувам”, казал изненадано той. После се обърнал с призив във фейсбук към всички други свои и на Мартин познати да помогнат.

Мартин е завършил френската гимназия във Варна и университет в Илинойс, САЩ. Дълго време е работил в известна банка, но след това си направил фирма и търгувал с акции на световните борси.

Колеги на Стойнов го определят като много добър валутен дилър и е имал успехи на фондовите борси. Това го накарало да започне собствен бизнес. Не е ясно обаче дали провал на сделка, или лични взаимоотношения са го накарали да вземе фаталното решение. Стойнов живеел с родителите си.

#изчезнал #самоубил #Кабакум

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"