Осъдиха треньор по футбол, блудствал с две момчета

Осъдиха треньор по футбол, блудствал с две момчета
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Варненският районен съд осъди треньор по футбол за блудство и действия на полово удовлетворение с малолетни момчета.

48-годишният В. Маринов е привлечен към наказателна отговорност след подаден сигнал от родителите на две деца, посещавали детско-юношеската школа по футбол към професионален варненски клуб. В процедура на съкратено съдебно следствие подсъдимият се призна за виновен в четири повдигнати му обвинения – за блудство и опит за полов контакт с 12-годишно момче.

Подсъдимият е използвал положение на зависимост и надзор, като треньор по футбол на двете деца. Самите деяния са осъществени на неустановени дати през месеците юни и юли миналата година в дома или автомобила на подсъдимия, както и в спомагателни помещения в близост до тренировъчното игрище.

Делото в Районен съд – Варна бе разгледано при закрити врата. Съдебният състав групира наложените за всяко от престъпленията наказания и определи 48-год. Маринов да търпи най-тежкото от тях - 3 години лишаване от свобода, отложени с изпитателен срок от 5 години. Подсъдимият е с чисто съдебно минало. Той бе осъден още да заплати обезщетения на пострадалите

#Варна #футбол #деца #момчета #Подсъдимият

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници