22-годишен рани четирима на спирка в ЖК „Надежда”

22-годишен рани четирима на спирка в ЖК „Надежда”
A A+ A++ A

Четирима души са ранени при катастрофа, станала в софийския ЖК „Надежда”. Сигналът е постъпил към 17:40 ч.

Лек автомобил "Ауди", управляван от 22-годишен шофьор, се е ударил в спирка на градския транспорт на бул. „Ломско шосе” и „Бели Дунав”. Пострадали са леко мъж, жена и две деца. На мястото е извършен оглед. Движението е нормализирано. Причините за инцидента тепърва ще се установяват, но най-вероятно става въпрос за превишена скорост.

Майката и двете деца са откарани в „Пирогов”. В момента им се правят изследвания, но няма опасност за живота им, съобщиха от болницата. Малчуганите са се разминали само с уплаха. Майката е с наранявания в областта на краката.

По-рано днес лек автомобил "Нисан", управляван от 59-годишна жена, влетя в заведение на главен път Е-79 и събори барбекюто му. По чудо, и в този инцидент няма пострадали.

На излизане от ляв завой на мокра пътна настилка водачката М. И. губи контрол над автомобила. Той поднася, завърта се и с лявата си част се блъска в изграденото пред мотел-ресторанта барбекю. Минути преди удара дъщерята на собственика, стояща зад барбекюто, влиза в ресторанта, което е спасило живота й.

Водачката има кантузно-разкъсна рана на челото, но отказала лечение. Твърди, също така, че няма спомен от катастрофата. Пробата с полевия тест за алкохол била отрицателна.

#шофьор #катастрофа #Е-79 #пътна настилка #Ауди #Нисан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »