Кадиев към Цветанов: Гуверньорът на БНБ идва ли на заседания на ГЕРБ?

Кадиев към Цветанов: Гуверньорът на БНБ идва ли на заседания на ГЕРБ?
Георги Кадиев Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Депутатът от БСП Георги Кадиев се възмути от казаното от Цветан Цветанов пред Би Ти Ви в сряда, че е виждал Филип Златанов три-четири пъти на заседание на парламентарната група на ГЕРБ. За Кадиев е странно, защо никой не е обърнал внимание на това изказване.

„Златанов е шеф на независим държавен орган. Той няма работа на заседание на група на ГЕРБ“, написа Георги Кадиев на страницата си във Фейсбук.

Червеният депутат зададе няколко въпроса на Цветанов: - Идвал ли е гуверньорът на БНБ на заседание на парламентарна група на ГЕРБ?, - Идвал ли е председателят на КФН на заседание на парламентарна група на ГЕРБ?, - Идвал ли е шефът на ДКЕВР на заседание на парламентарна група на ГЕРБ?, - Идвал ли е шефът на Комисията за имущество, придобито по престъпен начин на заседание на парламентарна група на ГЕРБ?, - шефът на БОП, шефът на ДАНС, шефът на НАП, митници, ДАИ и т.н., и т.н.

„Като си спомня как председателят на Софийски градски съд викаше на Борисов „шефе“, дали не задавам наивен въпрос“, чуди се Кадиев.

#Георги Кадиев #Кадиев #Цветан Цветанов #Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"