Реферът на мача ЦСКА-Лудогорец със заплахи за живота

Реферът на мача ЦСКА-Лудогорец със заплахи за живота
Снимка: ludogorec.net
A A+ A++ A

Има заплахи към здравето и живота на рефера Николай Йорданов, съобщиха от БФС.

След обявяването на съдийските назначения за поредния 16-ти кръг от първенството на "А" футболна група, неконтролируемо ескалира недоволството от назначението на Николай Йорданов за главен съдия на срещата ПФК ЦСКА - ПФК Лудогорец.

В интернет медиите гъмжи от заплахи за здравето и живота на съдията Йорданов, както и на хора от съдийската комисия. Не липсват и директни такива.

Поради тази причина БФС реши да се възползва от правото си да направи промени в съдийските назначения. Съдийската комисия обявява, че главният съдия на срещата ПФК ЦСКА - ПФК Лудогорец ще бъде определен чрез жребий между предварително определените за тази среща съдии Николай Йорданов, Георги Йорданов и Таско Тасков.

Жребият ще се състои два часа преди началото на мача на стадион "Българска армия" в присъствието на мениджъра на съдийската комисия Илонка Джалева и съдийския наблюдател Ичко Лозев. Съдийската комисия кани представители на двата клуба и представители на медиите да присъстват на жребия. Асистент съдиите и четвъртия съдия остават същите.

 

 

#Николай Йорданов #БФС #ЦСКА #Литекс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници