Шок: Виктория Бекъм се качи на градския транспорт

Шок: Виктория Бекъм се качи на градския транспорт
Снимки: Туитър на Виктория Бекъм и Инстаграм на Рики Мартин
A A+ A++ A

Виктория Бекъм се отказа от колата си с шофьор и взе влака с приятели, сред които и фризьорът Кен Пейвс, за бизнес пътуване от Лондон за Манчестър.  В Северозападна Англия ВИП-особата трябваше да представи модната си линия в магазина "Селфридж".

40-годишната съпруга на Дейвид Бекъм публикува снимка в Туитър от вагон първа класа и написа: "Манчестър, ние сме на път!". След като слезе от железницата, тя публикува още една своя снимка, заобиколена от чанти на перона.

"Мисля, че Манчестър притежава много стил, много култура и е толкова вълнуващо място. Хората, които срещнах тук през годините, са били изключително стилни - както по дрехи, така и по поведение", сподели Виктория за града, в който се запознава с бъдещата си половинка.

"Не се връщам толкова често, колкото бих искала! Трудно е с четири деца на училище и бизнес, който трябва да управлявам в Лондон, да пътувам във Великобритания толкова често, колкото ми се иска", допълни дизайнерката.

Преди няколко дни тя, заедно с Рики Мартин и Ева Лонгория, бяха в Лондон за инициативата Global Gift Gala, за събиране на дарения за бедни деца и в подкрепа на еманципацията на жените.

Обявена за посланичка на добра воля на ООН и сериозно ангажирана в борбата срещу СПИН, Виктория Бекъм изглежда е идеалната личност да придружава Ева Лонгория. През октомври г-жа Дейвид Бекъм осъществи първата си мисия, като замина за среща с африкански деца.

 

#Ева Лонгория #Рики Мартин #Виктория Бекъм #Дейвид Бекъм #транспорт #градския транспорт #градски транспорт #влак

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"