Мерилин Менсън: Нямам нищо с псевдоизнасилването на Лана дел Рей

Мерилин Менсън: Нямам нищо с псевдоизнасилването на Лана дел Рей
A A+ A++ A

Мерилин Менсън отрече да има нещо общо с клиповете към негови песни, в които е представено псевдоизнасилване на колежката му Лана дел Рей.

Става дума за парчетата "Без отражение" и "Бавен каданс". Клипове към тях се появиха в YouTube, но скоро след това бяха свалени. Авторството беше приписано на Илай Рот, режисьор на хоръри и на песните на Менсън. През 2013 г. Рот разказа в шоуто на Лари Кинг за заснемането на "потресаващо видео" с участието на Менсън и Лана дел Рей.

"Мерилин Менсън няма нищо общо с въпросните клипове. Видеата очевидно представляват монтаж на кадри от стари негови клипове, между които са вмъкнати кадри от клипове на Лана дел Рей", заяви говорител на изпълнителя.

Междувременно, Лана дел Рей (на снмиката долу) записа две песни за новия филм на Тим Бъртън "Големи очи", чиято премиера е на 25 декември.

"Тим Бъртън й показа филма и Лана тутакси се влюби в историята, отбелязва продуцентът на лентата - Лари Карасевски. Филмът се основава на реални събития, разказва за кариерата на американската художничка Маргарет Кийн, чийто съпруг се опитва да си присвои авторството на творбите й". Главните роли се изпълняват от Ейми Адамс и Кристоф Валц.

Това не е първият път, когато Лана дел Рей работи с филмови режисьори. Певицата изпълни саундтрака към "Великият Гетсби" (2013) на Бъз Бурман и "Господарка на злото" (2014) по личната покана на изпълнителката на главната роля Анджелина Джоли.

#клип #видеоклип #видео #кино #Анджелина Джоли #Кристоф Валц #песни #музика #Лана Дел Рей #Мерилин Менсън #изнасилване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"