Слух: Sony ще представи Xperia Z4 и Z4 Ultra на 5 януари

Слух: Sony ще представи Xperia Z4 и Z4 Ultra на 5 януари
A A+ A++ A

В началото на следващата година ще видим два нови смартфона от висок клас от Sony, твърди информация от източници на PhoneArena. Както вече писахме, пресконференцията на японската компания на изложението CES 2015 е насрочена за 5 януари и според новата информация тогава ще видим моделите Xperia Z4 и Z4 Ultra.

Ако приемем, че новите детайли са коректни, то Xperia Z4 ще предложи 5.4" Quad HD Triluminos дисплей, чипсет Snapdragon 805 (досега се смяташе, че ще използва Snapdragon 810) и 4GB RAM, което звучи малко съмнително. Очаква се устройството да включи 20,7МР сензор от ново поколение, който ще улавя повече светлина. Според новата информация предната камера ще е с резолюция 4,8МР, а батерията ще е с капацитет 3420 mAh. Твърди се, че по-отношение на дизайна ни очакват по-малки рамки под и над дисплея и по-заоблени ъгли.

Информацията за Xperia Z4 Ultra подсказва, че устройството ще предложи 5.9" Triluminos дисплей и отново чипсет Snapdragon 805 с 4 GB RAM, но основната камера ще е 16 MP и с двойна LED светкавица. Една от основните характеристики на устройството ще е неговият извънредно тънък корпус с дебелина едва 5,7 мм. Засега не е ясно каква част от информацията е достоверна.

Източник: PhoneArena

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"