Боб Дилън пя пред един човек (видео)

Боб Дилън пя пред един човек (видео)
41-годишният Фредрик Уикингсон
A A+ A++ A

Боб Дилън се качи на сцената на Музикалната академия във Филаделфия с групата си, за да пее за 41-годишния Фредрик Уикингсон, който седял сам на втория ред.

"Толкова много се усмихвах, все едно съм в екстаз. Челюстта ме боля с часове след това, защото не можех да спра да се усмихвам", сподели развълнуваният почитател.

Специалното шоу било част от шведския сериал Experiment Ensam (Experiment Alone), в който хора преживяват неща сами, които обикновено се преживяват от големи тълпи като посещение на караоке барове или комедийни клубове.

За участието си легендарният Боб Дилън (на снимката горе) получил хонорар, чиято стойност не се разкрива.

Уикингсон аплодирал след първата песен, след това установил, че не може да се сдържи: "Никой не ми обърна внимание, когато ръкоплясках. Реших, че може би изглежда фалшиво или странно. По време на втората песен - Blueberry Hill осъзнах, че трябва да кажа нещо. Беше твърде странно. Извиках "Момчета, звучите страхотно!".

Въпреки празната зала, той отделил много време да избере къде да седне: "Помислих си, че първият ред може да го притесни. Реших, че вторият ред би бил идеален".

15-минутен документален филм за събитието ще бъде пуснат в YouTube идния месец. А сега тези, които разбират шведски, могат да чуят впечатленията на Фредрик от преживяното:

 

#музика #концерт #Боб Дилън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници