Патриотите чакат отговор от Борисов по казуса „Исмаилов“

Патриотите чакат отговор от Борисов по казуса „Исмаилов“
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Преди да вземем решение по случая с Орхан Исмаилов трябва да получим отговор от премиера Бойко Борисов, било лично или чрез негов представител, каза съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Симеонов посочи още, че не приема да получават отговор чрез пресата, при условие, че са посетили премиера лично с Красимир Каракачанов. „Не чакайте първосигнало да сваляме в началото на зимата това крехко правителство, което едвам е закрепено”, увери Симеонов.

Той допълни, че разчитат на национално отговорно решение. Според лидера на НФСБ има няколко варианта за излизане от ситуацията - може Реформаторският блок да оттегли Исмаилов, премиерът или министърът на отбраната да го освободят или той да си подаде оставката.

„Имаме претенции срещу човек, чиято цяла кариера е партийна и е разработена от ДПС, нямащ качествата за длъжностите, които е заемал и е явно политическо назначение”, категоричен беше Симеонов. Той заяви, че това предложение за заместник-министър на отбраната е направено не от Реформаторския блок, а еднолично от Корман Исмаилов, който е в близки отношения до ислямисткото ръководство на Турция.

 

#Валери Симеонов #Турция #ДПС #Корман Исмаилов #Орхан Исмаилов #премиер #Бойко Борисов #ДПС #Турция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »