Борисов иска да отхвърли Патриотите, заяви Ревизоро

Борисов иска да отхвърли Патриотите, заяви Ревизоро
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Борисов нарочно иска да се скара с Патриотичния фронт, категоричен бе депутатът Емил Димитров-Ревизоро в сутрешния блок на Нова телевизия в четвъртък. „Борисов се стреми да ни отхвърли, за да си направи коалиция с други. Може да е решил, че му тежим, че вече не му трябват нашите гласове и че гласовете на ББЦ или на ДПС ще са му по-полезни”, допълни Димитров.

„Ние поставихме условия. На няколко пъти заявихме, че не може хора от тази партия да бъдат във висшите органи на властта”, заяви Димитров по повод казуса с Орхан Исмаилов и скорошното назначение на заместник-председателя на Народната партия "Свобода и достойнство" Веселин Пенев като областен управител на София-град.

„Те бяха назначени нарочно, за да бъде предизвикан Патриотичният фронт. Първия път можеше да мине за случайност. Но втория път вече е ясно, че е нарочно. След като на два пъти нещо, за което си се договорил, не се случва, ясно е, че и програмата, за която сме дали подкрепата си, няма да бъде изпълнена. Думата на Бойко Борисов може би не трябва да бъде считана за истинска”, изтъкна Ревизоро, определяйки поведението на председателя на ГЕРБ като "арогантно".

Подкрепата към ГЕРБ вероятно ще бъде отхвърлена следващата седмица на заседание, заяви още Ревизоро.

#Патриотичен фронт #ГЕРБ #Ревизоро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »