Едно копче, толкова много емоции!

Едно копче, толкова много емоции!
A A+ A++ A

от Facebook профила на Красимира Хаджииванова a.k.a. Красита

Специалното копче е обяснено и със специална анимация, белким сичкото софиянец разбе́ре как се отваря вратата. Начи, отсега нататък условията да се влезе НА автобус, са следните (и всичките трябва да са изпълнени!)
1. ИДВА (щото понякога НЕ идва) автобус, внимателно гледате - особено по-възрастните, дали е нов! На старите автобуси да не земете да натискате разни копчета, че току виж им разтоварите хармониката насред Лъвов мост.
2. НАТИСКАТЕ КОПЧЕТО - един да натисне е достатъчно, няма нужда целокупната тълпа да се изреди върху него - ТО разбира. Не го РИТАТЕ, РОВЧИТЕ С ОТВЕРТКА И НЕ ПЛЮЕТЕ ВЪРХУ НЕГО.
3. Вратите се ОТВАРЯТ Първо слизат тези ВЪТРЕ, после се качват тези ОТВЪН, не обратното! Това свръхестествено умение още не е усвоено от всички граждани, затова го подчертавам, а и КОПЧЕТО не регулира тоя процес, та ше трябва сами!
4. Вече сте вътре, но все някога трябва да слезете - и този момент ще дойде. Какво да правим НАТИСКАТЕ копчето преди автОбусът да наближи СПИРКАТА. На светофара и преди подлеза не става - това с цел да се избегнат разсъжденията Мчи то туй копчи ни рабочи!.
ТОВА Е! ВЪЛНУВАЩИ дни идват за града ни, преятели - едно копче, толкова много емоции!

#градски транспорт #врата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници