Енергиен шеф намерен мъртъв пред офиса, разследват падане от покрива

Енергиен шеф намерен мъртъв пред офиса, разследват падане от покрива
Матео Касани
A A+ A++ A

Полицията в Букурещ разследва мистериозната смърт на шефа на две румънски енергийни предприятия, собственост на италианската Enel. 41-годишният италианец Матео Касани бе намерен мъртъв на тротоара пред офиса му в центъра на румънската столица.

Първите коментари на разследващите са, че директорът e загинал, след като е паднал от покрива на сградата.

"Има подозрения, че той може да е паднал от покрива на 4-етажната сграда. Получихме сигнал, че на тротоара до сградата на Enel лежи мъртъв човек", каза говорител на полицията в Букурещ.

В социалните мрежи обаче цитират други версии - че шефът на Enel Energie и Enel Energie Muntenia "се е хвърлил" (s-а aruncat), като не се изключва самоубийство, нещастен случай или убийство...

Компанията потвърди за смъртта на Касани, но не даде повече подробности. "Не знаем обстоятелствата около инцидента, властите са започнали разследване", пише в изявление на фирмата.

През последните 10 години Касани е заемал редица мениджърски позиции в румънския бизнес на Enel.

Enel Energie снабдява с електричество Западна Румъния и някои югоизточни райони близо до Черно море, или около 1.45 милиона клиенти. Energie Muntenia снабдява с ток основно Букурещ и има 1.1 милиона клиенти.

#Букурещ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"