ВМРО скочи срещу новия областен управител на София

ВМРО скочи срещу новия областен управител на София
Карлос Контрера Снимка: www.vmro.bg
A A+ A++ A

ВМРО се противопостави на назначението на Веселин Пенев от Народната партия за свобода и достойнство на поста областен управител на София. Според Областния комитет на ВМРО – София, това назначение е недопустимо.

Партията определя този акт като недвусмислена подигравка със София и столичани.

Позицията на столичната структура на ВМРО идва след решението на Министерски съвет в четвъртък за назначаване за областен управител на София от квотата на партията на Касим Дал и Корман Исмаилов.

Определеният за областен управител на София Веселин Пенев е политическа фигура, заместник-председател на партията на Дал и Исмаилов, бивш пиар на Движението за права и свободи, са част от аргументите на ВМРО – София.

„На какво основание Веселин Пенев беше определен за областен управител? По каква логика една партия, която сигурно има не повече от 100 гласа в София, ще ръководи Областната управа?! Какви управленски и административни качества има въпросният господин, освен че години наред се е занимавал с политически мениджмънт на протурска партия“, пита Карлос Контрера, председател на Областния комитет на ВМРО в София.

Според ВМРО, това назначение е провокация към обществото и тотална подмяна на изборните резултати в София.

#Веселин Пенев #Народната партия за свобода и достойнство #Корман Исмаилов #ДПС #София #областен управител

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »