Продажбите на Razer Nabu започват на 2 декември

Продажбите на Razer Nabu започват на 2 декември
A A+ A++ A

Слуховете, че умната гривна Razer Nabu ще се появи на пазара през октомври не се оказаха верни, но продажбите на устройството ще започнат съвсем скоро. Това става ясно от официално съобщение на Razer, в което се посочва, че устройството ще се продава в Северна Америка от 2 декември първо в RazerStore, а след това и чрез други търговци.

Джаджата комбинира функции на фитнес гривна с тези на умен часовник и освен, че служи за отчитане на физическата активност на носещия я му осигурява и различи известия за събития от свързания с нея смартфон. Гривната е снабдена и с интересна опция, която й позволява да комуникира с други намиращи се в близост гривни.

Цената е 100 долара, но първите 5000 членове на програмата Insider ще могат да закупят Nabu за 80 долара. Ще бъдат налични два размера на гривната и 4 цвята – зелен, бял, оранжев и черен. Батерията на устройството стига за седмица работа, а чрез специални приложения ще е възможна връзка с iOS и Android 4.3+ като се ползва стандарта Bluetooth Low Energy.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"