БСП ще въведе електронно членство

БСП ще въведе електронно членство
Михаил Миков Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на БСП Михаил Миков заяви, че в партията трябва да се направят много неща - и политически, и организационни. Според него посланията към избирателя трябва да са по-активни и партията да се способна да даде отговори на проблемите на по-голямата част от гражданите на България - социални проблеми, проблеми на ежедневието и на пътя на развитието на България.

"Това трябва да се направи като промяна в БСП", заяви Михаил Миков в Плевен, цитиран от "Дарик".

Червеният лидер бе категоричен, че партията в момента продължава същия модел, който обаче е изчерпан и обострен от кризата, което е направило и хората чувствителни към него и е станало причина под 50% от хората да гласуват на последните избори.

"Това е причината за затягането на редиците в БСП и е  необходимо да се случи навсякъде.  Предстои уточняване на членския състав, електронизация на членството. БСП ще да стане първата партия в страната с реално електронно членство, което ще подобри комуникациите вътре в партията", заяви Миков.

Лидерът на БСП обясни, че в партията има хора, които смятат, че изявата им по вътрешнопартийни въпроси ги прави интересни за обществото и популярни в партията, но според него, тези хора не само, че не са популярни в партията, но и нанасят удари върху нейното влияние.

 

#БСП #Михаил Миков #Миков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"