Корман Исмаилов: Мензир е по-голям патриот от Патриотите

Корман Исмаилов: Мензир е по-голям патриот от Патриотите
Корман Исмаилов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

 Корман Исмаилов от Реформаторския блок обясни, че Неждет Мензир му е като баща и е по-голям патриот от Патриотите в отговор на отправените от Валери Симеонов обвинения, който заклейми Исмаилов, че е имал бизнес с "турския разузнавач" Мензир.

"Когато получавам персонални атаки, нямам притеснение. Първото обвинение беше срещу Орхан Исмаилов, че е агент на турските служби. Сега подобни обвинения възникват срещу мен. Неждет Мензир е известна личност, беше ми като втори баща. Загубихме семейството, баща ми. Животът ме срещна с този човек, семейството му е родом от Ардино. Той направи много за българо-турските отношения, много повече, отколкото от хора, които днес се наричат патриоти. Познавам всичките му приятели, цялото му семейство. Той е изключително познат и популярен в България", обясни Корман Исмаилов в студиото на Нова телевизия.

Исмаилов обясни отношенията си с бившия директор на полицията в Истанбул.

"Г-н Мензир дойде в Блъгария като консултант на голяма компания - инфраструктурна компания в енергетиката. Той ме свърза с негов приятели и направихме съвместно дружество за внос на ПВЦ профили. Направихме малък бизнес за производство на стъклопакети. Когато влязох в политиката, прекъснах с бизнес ангажиментите си. Завършил съм икономика в град Коня. Другото е клевети и лъжи.", категоричен бе депутатът.

Корман Исмаилов заяви също, че по-добре да се обърне внимание на ДПС.

"Тази политика, която се води от ДПС, е вредна, тя обслужба интересите на една корумпирана шайка, която е престъпна", каза още депутатът от РБ.

#Корман Исмаилов #Исмаилов #ДПС #РБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници