Новият областен управител на София няма да се оттегли

Новият областен управител на София няма да се оттегли
Веселин Пенев Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Новият облестен управител на София Веселин Пенев категорично заяви, че няма да подава оставка, защото чувства, че има необходимата професионална подготовка за този пост.

Патриотичният фронт настоя Пенев да се оттегли, защото е издигнат от партията на Корман Исмаилов.

Пенев заяви, че е готов да се срещне с Валери Симеонов, ако той поиска такава среща.

Позицията на ВМРО-София е, че определеният за областен управител на София Веселин Пенев е политическа фигура, заместник-председател на партията на Касим Дал и Корман Исмаилов, бивш пиар на Движението за права и свободи, който няма подготовка за този пост.

„На какво основание Веселин Пенев беше определен за областен управител? По каква логика една партия, която сигурно има не повече от 100 гласа в София, ще ръководи Областната управа?! Какви управленски и административни качества има въпросният господин, освен че години наред се е занимавал с политически мениджмънт на протурска партия“, пита Карлос Контрера, председател на Областния комитет на ВМРО в София.

Освен Патриотичният фронт, и вицепремиерът и лидер на движение „България на гражданите” Меглена Кунева скочи срещу Пенев. Тя заяви, че е редно областният управител на София да е от нейната партия. 

#София #Веселин Пенев #Пенев #Патриотичният фронт #ВМРО #Меглена Кунева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници