Българка свали 20 кг и спечели медал от маратон в Гърция

Българка свали 20 кг и спечели медал от маратон в Гърция
A A+ A++ A

Българката Анета Попска отслабна 20 кг и спечели втория си медал за успешно финиширане на маратонската дължина от 42,2 км - на Автентичния маратон в Атина, който се определя като маратона с най-голяма трудност на трасето.

Само преди месеци 45-годишната жена, която от 14 години живее в Аргос, Гърция, е стресирана и депресирана със съпътстващите симптоми - запек, колит, болки в кръста, гърба и врата, нарушена обмяна на веществата и оросяване на крайниците. И с наднормено тегло - 79 килограма, при височина 160 см.

Всичко това вече е в миналото. Чудотворната промяна тя дължи на заслужилия треньор по борба и българския гуру в здравословното отслабване Иван Гарабитов и неговия екип. Подлага се на пълната програма -  изчистване на организма от токсини с палмов сироп, специални масажи с матрично-ритъмна терапия за нормализиране на организма на клетъчно ниво, упражнения.

Повярвах в историята на Васил Тосев , който от човек с наднормено тегло и минимални шансове за живот се превръща в инструктор по йога, разкава Анета. Повярвах и в историята на Андрей Стефанов, едно момче, което е спортувало само за здраве и след шест месеца под ръководството на Стефанов става ултрамаратонец, надминава световни светила и се класира на второ място още при първото си участие.

На снимката горе: Анета и Васил Тосев

#спорт #Гърция #маратон #българка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници