Раздяла: Росен Петров е освободен от всички постове при Бареков

Раздяла: Росен Петров е освободен от всички постове при Бареков
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

По взаимно съгласие ПП "България без цензура" освобождава Росен Петров от всички заемани от него постове в партията. Това съобщиха от България без цензура.

В декларация, която е подадена до парламентарната група на Български демократичен център, Петров декларира, че остава лоялен към групата.

Бившият телевизионер, който до началото на годината беше водещ на предаването си "Нека говорят" по бТВ, направи салто мортале преди време, обявявайки в ефир, че се присъединява към партията на Бареков - и така скъса с телевизията. Впоследствие демонстрира голяма близост с партийния лидер и всеотдайност в работата. Но сега е поредният, който напуска кораба.

От началото на парламентарния сезон две дами - Калина Крумова и Ана Баракова, се оттеглиха от парламентарната група на ББЦ.

 "Тръгвам си от партията, но оставам в групата на Българския демократичен център. Няма да съм независим депутат. В опозиция съм и ще гласувам с групата", обяви Росен Петров пред "24 часа". Напускам партията, защото тя не се е променила след влизането си в парламента и вътрешните скандали в нея продължават, обяснява Петров.

"Няма драма. Отдавна имахме уговорка той да се оттегли от партийната работа и постове и да остане само депутат, защото иначе му идва в повече. Той е интелектуален човек и не може да работи на бързи обороти", коментира и председателят на партията евродепутатът Николай Бареков. По думите му Петров е искал да напусне още по време на предизборната кампания.

#"България без цензура" #Росен Петров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници