Лудогорец победи Ботев с 1:0

Лудогорец победи Ботев с 1:0
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лудогорец победи с 1:0  Ботев Пловдив в мач от 19-я кръг на А група.

В последния мач за годината в България Лудогорец имаше смазващо превъзходство над своя съперник, но играчите на Георги Дерменджиев направиха куп пропуски, като с най-много се отличи Върджил Мисиджан. Единственият гол в срещата бе дело на Абел Анисе в 27-та минута, съобщи "Гонг".

Още в 6-та минута Георги Дерменджиев беше принуден да направи принудителна смяна. Йордан Минев получи болки още на загрявката и бе сменен от Александър Василев.

Първата отлична възможност в мача бе за домакините, които пропуснаха да поведат в резултата в 9-та минута. Марселиньо пусна добър извеждащ пас към Върджил Мисиджан, който стреля, но слабо и право в ръцете на Адам Стаховяк. В 15-та минута Абел Анисе подаде към Марселиньо, който продължи към Мисиджан. Върджил Мисиджан излезе сам срещу Адам Стаховяк по диагонала, но вратарят успя да отрази удара му, след което обаче полякът изпусна отскочилата топката и тя излезе в корнер. Лудогорец продължи да напада и в 22-та минута Върджил Мисиджан финтира Роман Инез в наказателното поле на Ботев, след което можеше да стреля, но реши да подаде към Кишада, който бе на идеална позиция, но стреля в аут.

Лудогорец поведе в резултата в 27-та минута, когато Жуниор Кайсара направи добър пробив, след което подаде към Марселиньо. Той чукан към Абел Анисе, който стреля от границата на наказателното поле на Ботев, топката рикошира в играч на пловдивчани и влетя във вратата на Адам Стаховяк.

 

#Лудогорец #Ботев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"