Последният разговор на Сертов бил за хемороиди

Последният разговор на Сертов бил за хемороиди
Петко Сертов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Последният човек, който е говорил с Петко Сертов, е Иван Кутевски, собственик на ОРТ Турция. Фирмата е част от многото фирми на Ангел Божилов. Сертов е казал на Кутевски, че се оперирал от хемориди и по-късно си е тръгнал, разказа бившият депутат от НДСВ Димитър Ламбовски, който има бизнес в сферата на енергетиката пред Би Ти Ви.

„Казусът ни е свързан с три страни – Гърция, Турция и България. У нас не се прави нищо, но в Гърция нещата се движат. Сертов бе в течение на разправията. Аз съм убеден, че Петко е жив. Пак ще кажа, че Иван Кутевски го е видял последен”, каза Ламбовски.

Ламбовски каза също, че с бившия си бизнеспартньор Ангел Божилов имат спорове за пари.

"Според мен има време да разберем какво се е случило с Петко. Притеснявам се за себе си не за него. Случват се странни неща около тази компания. Единия човек, който е продал тази компания вече не е между живите.", добави той.

Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов е в неизвестност от 9 дни. Той е напуснал дома си без двата си мобилни телефона. На следващия ден съпругата му е подала сигнал в полицията.

Изпълнителният директор на "Обединени енергийни търговци" Ангел Божилов  потвърди на 10 декември, че издирваният бивш шеф на ДАНС Петко Сертов все още работи за дружеството. Там е от пролетта на 2013 година, работи на граждански договор, като консултант.

"Г-н Сертов получава 3 хиляди лева нето от моето дружество. Ползвам неговите услуги, когато имам нужда от тях. Ползвам неговата експертиза и в област "сигурност", и в област "право"...Нямам кой знае какви тайни...В петък сутринта Сертов е бил в офиса по текущи въпроси, държал се е абсолютно адекватно и нормално. ...Не съм го виждал повече от двайсет дни. За мене беше огромна изненада, когато господата от МВР се свързаха с мене в неделя. И аз съм силно притеснен, тъй като господин Сертов ми е приятел", коментира Божилов пред БНР.

 

 

#Петко Сертов #Сертов #Димитър Ламбовски #Ангел Божилов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »