Мадона отново в София?

Мадона отново в София?
A A+ A++ A

Докато "Роксет" отбелязват 30-годишнината от началото на кариерата си, през 2015 г. 56-годишната Мадона чества 30-годишнината от турнето си Like a Virgin. Поп кралицата е планирала серия от концерти в цял свят, на които ще промотира и нов албум.

"Това ще бъде много специално турне. Подобно на MDNA от 2012 г., когато тя изнесе 88 концерта в Европа, Южна Америка и Азия, Маджи ще обиколи света. След като завърши новия си албум, тя ще може да се съсредоточи върху концертите", обяснява близък до звездата източник.

Пак според него въпреки че вече има девет големи турнета, Мадона искала "да измести границите" и да предложи нещо ново. Тя знаела, че за да бъде актуална, трябва непрекъснато да се претворява. Новото турне щяло да покаже страна от таланта й, който никой не е виждал.

Неотдавна Райън Тедър, фронтменът на OneRepublic (които идват у нас догодина) сподели, че работи с Мадона по най-добрите й песни от последните десет години. "Парчетата, които направих с нея, са наистина трудни за обяснение", допълни той.

Остава само да се надяваме, че някой от родните промоутъри ще доведе материалното момиче отново в София. През август 2009 г. на столичния стадион "Васил Левски" тя направи уникален концерт пред над 60 000 зрители. /ДД

#материалното момиче #Мадж #турне #Мадона #музика #концерт #OneRepublic

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"