Експерти по киберсигурност пазят децата на Анджелина Джоли и Брад Пит

Експерти по киберсигурност пазят децата на Анджелина Джоли и Брад Пит
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Анджелина Джоли и Брад Пит са наели екип от експерти по киберсигурност, които да следят какво търсят в интернет шестте им деца.

"Имаме хора, които да контролират това, казва актрисата. Не съм сигурна дали децата са готови за необятния свят на интернет. Самата аз не използвам социалните мрежи Фейсбук, Инстаграм и Туитър, и предпочитам да си записвам разни неща на тефтер".

Преди това Брад и три от децата в семейството - Мадокс, Пакс и Шайло, заместиха болната Анделина Джоли на премиерата на новия й филм "Несломен" (Unbroken) в Лос Анджелис. Актрисата, която е режисьор на филма, остана у дома, тъй като е болна от варицела. Тя получи диагнозата си миналата седмица и трябваше да отмени ангажиментите около събитието на втората лента по нейна режисура.

"Анджелина е в добро настроение… Има пъпки и я сърби, но духът й не спада", каза Брад.

След като разбра за диагнозата си, Анджелина публикува 9-секундно видео, в което обяснява защо няма да се появява пред публика. "Ще си стоя вкъщи и ще ми е мъчно за всички вас. Не мога да повярвам, че това се случва, тъй като този филм значи много за мен ..., но такъв е животът", казва актрисата.

 

Пред списание Us Weekly тя коментира и притеснението си относно дадени проекти, а също и борбата й да постигне целите си: "Беше много хубава година. Омъжих се за човека, който обичам, синът ми Мадокс вече е тийнейджър и представих Unbroken пред света".

2014 г. със сигурност е успешна за Джоли, тъй като тя завършва работата си над новия филм By the Sea, в който участва и като актриса заедно със съпруга си: "С Брад се работи много добре. Това е още един малък независим филм, тежка история за брака и живота. За нас беше много приятно отново да бъдем заедно пред камерата и дадохме много от себе си".

Какво иска да й донесе бъдещето: "Бих била много щастлива, когато спра да се заминавам с актьорство. Ако имам късмета да направя кариера като режисьор, ще бъде много хубава промяна за мен. А по-нататък, когато мога, ще работя и с Брад".

#Анджелина Джоли #Брад Пит #кино #филм #By the Sea #Unbroken

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"