Батков: Не искам да похабим Гонзо

Батков: Не искам да похабим Гонзо
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че не иска Георги Иванов да продължава да води клуба и до 7 януари ще реши въпроса с треньор на "сините".

Той призна, че е разговарял с Димитър Димитров - Херо, но специалистът отказал да поеме Левски. Имали доста различия.

"Имах среща с Херо малко след събранието. Имаше искрено желание и от негова, и от наша страна. Разговорът ни беше пределно откровен, но нямахме единомислие по някои принципни въпроси", информира Батков.

Разминаванията са били основно за броя на футболистите, които трябва да се привлекат. "Не мога да си позволя да освободя много футболисти. Имаше разминавания и между концепциите на Херо и досегашния треньор и спортен директор. Искрено съжалявам. В името на добрите ни отношения той няма да поеме Левски".

"Крайният срок за избор на треньор е 7 януари, но ще се постараем да решим този въпрос до края на годината. Засега треньор е Георги Иванов, но аз не искам той да бъде похабен. Ще търсим играчи, но няма да допусна да надвишим лимита на заплатите в клуба, а те са 250 000 лева", посочи Батков.

За Божидар Краев той коментира: "Пробите му вървят добре. Момчето мина медицински прегледи и е тренирал с отбора. Ако той бъде трансфериран това ще е спасителен вариант за Левски".

Феновете на Левски ще получат процент от акциите на клуба, както и ще бъдат представяни от двама души в Управителния съвет на клуба, чрез тръст "Синя България" и Национален клуб на привържениците, каза още мажоритарният акционер Тодор Батков.

#Левски #Тодор Батков #Георги Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"