Д-р Енчев получи приз за иновации в пластичната хирургия

Д-р Енчев получи приз за иновации в пластичната хирургия
Д-р Ангел Енчев получава приза, Снимка: Инж. Пламен Колев, HILife
A A+ A++ A

Пластичният хирург д-р Ангел Енчев бе удостоен с приз за иновации в пластичната хирургия и прилагане на успешни бизнес практики в областта на медицината.

Д-р Енчев получи отличието си на бляскава церемония на 16 декември в Кемпински хотел Зографски, когато бяха раздадени първите годишни награди „Компания на годината”.

Хирургът бе награден заради извършването на първата в България операция за намаляване на наднормено тегло с поставяне на гастрален пръстен, написването на първата по рода си у нас книга за пластична хирургия „Красотата е симетрия“, създаването на първата българска специализирана козметика за ползване след естетична операция „Симетрия“. Най-новият проект на д-р Ангел Енчев е основаната от него Българска академия по пластична и естетична хирургия, която има за цел да подпомогне младите специалисти в тази област на медицината.

Общо 15 фирми, институции и медии получиха официално признание в Кемпински хотел Зографски за положените усилия през 2014 година в посока прилагане на успешни бизнес практики, ноу-хау, ефективен и иновативен мениджмънт, иновации, модерни технологии, развитие на човешкия ресурс, високо качество на предлагания продукт/услуга, позитивен обществен имидж.

„Компания на годината” е инициирана и организирана от изданието „Business Lady” с официалното партньорство на Българска търговско-промишлена палата, Софийска търговско-промишлена камара, Асоциацията на бизнес експертите в България и сайтовете на Би медиа Груп - Bnews.bg, Blife.bg.

#Енчев #Ангел Енчев #пластична хирургия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »