Петев иска да върне Бербатов в националния отбор?

Петев иска да върне Бербатов в националния отбор?
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ивайло Петев е новият селекционер на националния отбор по футбол. Още с встъпването си в длъжност той започна работа.

Петев посочи, че ще се срещне с всеки от играчите и онези от тях, които имат нужните качества, намират се в добро състояние, ще бъдат част от националния отбор. Това заяви той в ефира на БНТ. Селекционерът заяви, че ще потърси среща и с Димитър Бербатов.

"Може би ще търся да се срещна с Бербатов. Какво ще стане - ще видим", обяви Петев.

По думите му целта е от всеки мач да се извади максимума. „Ще работим за това с общи усилия да постигнем добри резултати“, увери той.

Относно поетия от него пост, Петев посочи, че приема работата без притеснения и ще работи за възможно най-добро представяне още на предстоящата среща с Италия.

“Вечни хора няма никъде. Въпросът е да следваш начина си на работа, да следваш своята цел и да вярваш в това, което можеш”, каза още той.

Според него всеки един от футболистите трябва да защитава интереса на националния отбор.
"Националният отбор е най-високото ниво на нашия футбол, огледалото на нашия футбол. Не знам дали е имало групички, или е нямало, но те са прекалено малко заедно. Футболистите, които са извикани, трябва да играят на максимума на възможностите, няма място за сръдни и групички, а всички трябва да защитават интереса на националния отбор", добави той.

#Димитър Бербатов #Ивайло Петев #национален отбор #селекционер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"