Цачева става дядо Коледа за Хасан и Ибрахим – подарява им роял

Цачева става дядо Коледа за Хасан и Ибрахим – подарява им роял
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще изземе временно функциите на дядо Коледа. Тя ще подари роял на 11-годишните близнаци Хасан и Ибрахим Игнатови, които представиха България на детския песенен конкурс "Евровизия". Цачева ще зарадва с пиано и китара и други две талантливи деца – Десислава Карагьозова и Георги Димитров.

Раздаването на подаръци от Цачева е част от подкрепата на Народното събрание на дарителската кампания за набиране на средства за музикални инструменти на изявени деца от проекта "Успелите деца на България" на фондация "Димитър Бербатов", съобщава БГНЕС.

Благотворителната изложба-базар ще бъде открита от председателя на парламента Цецка Цачева и управляващия директор на фондация "Димитър Бербатов" Димитрина Ходжева на 19 декември 2014 г. в 10.30 часа в Клуба на народния представител в парламента. С видеопослание към присъстващите ще се обърне най-изявеният български футболист през последните години Димитър Бербатов.

В изложбата ще бъдат представени картини, дарени от български художници, участвали в проекта "Картина от мнозина", както и 13 детски рисунки на младите таланти от проекта "Голямото рисуване на малките художници" на артцентър "Орхидея". Те ще могат да бъдат откупени, като събраните средства ще бъдат преведени по откритата дарителска сметка.

#Цецка Цачева #Хасан #Ибрахим #подаръци #деца #роял

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »