"Под прикритие" тръгва и по "Фокс" в Германия

"Под прикритие" тръгва и по "Фокс" в Германия
A A+ A++ A

Успешният български сериал „Под прикритие“ на БНТ тази вечер тръгва и в Германия, по телевизия "Фокс".

„Преговорите за продажба на крими драмата в Германия бяха най-трудните, поради изключително високите технологични стандарти, които трябва да покрива международната версия, за да бъде излъчен в ефир там", обясниха от БНТ.

Германия е единствената страна, където били изпратени допълнителни файлове, за да може да бъдат прецизирани фонограмата и картината на сериала. Това е и втората европейска държава, която излъчва „Под прикритие“ този сезон след Румъния, където родната поредица бе показана в праймтайм по частната "Прима ТВ".

Първата серия от първия сезон на „Под прикритие“ зрителите в Германия ще могат да гледат от 21:00 ч. На уебсайта на "Фокс" вече се появиха първите коментари на българи, живеещи там, които изказват радостта си от факта, че ще могат да гледат любимия си сериал и зад граница. В официалната страница на телевизията в интернет са направили цял раздел, посветен на „Под прикритие“, в който са описани героите, сюжета, има видео и снимкова галерия, новини и трейлъри.

От "Фокс" очевидно очакват голям успех на сериала и в Германия, тъй като поставиха рекламата на първия му епизод на корицата на своята фейсбук страница.

700 000 лева са приходите само за календарната 2014 г. в бюджета на БНТ от продажба на „Под прикритие“ до декември, когато трябва да бъдат преведени и последните постъпления. До този момент четирите сезона са продадени и се гледат от зрителите в 142 територии в целия свят. Вече има заявка от международния дистрибутор – американската компания „Ню филмс“, и за пети сезон.

#Под прикритие #Германия #Фокс #сериал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"