Психолог: Поведението на Сертов е неадекватно

Психолог: Поведението на Сертов е неадекватно
По думите му причините Сертов да не иска да се яви в полицейско управление и да представи личната си карта може да са много. Снимка: Нова
A A+ A++ A

Криминалният психолог Тодор Тодоров определи поведението на бившия директор на българското ФБР Петко Сертов като неадекватно.

По думите му причините Сертов да не иска да се яви в полицейско управление и да представи личната си карта може да са много.

„Откъде знаем, че той не е казал на семейството си къде отива? Ако той не го е направил, поведението му наистина става странно. Не го познавам лично, но това, което се случва, не може да е добре. Особено след като е бил шеф на контраразузнаването. Може да се е изплашил, или да се е „оцапал до ушите”. Може да има лични проблеми”, коментира психологът в ефира на Нова телевизия.

По думите му това, че е изглеждал спокоен, не е сигурно, защото това може видимо да е така, а „отвътре да му ври и кипи”. 

„Ако всичко това е свързано с последвалите ДАНС ангажименти и ако има нещо общо със спирането на „Южен поток”, значи той се е забъркал в нещо и трябва да носи последици”, каза Тодоров.

#криминален #психолог #Тодор Тодоров #Петко Сертов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »