Борисов: С дисциплина и трудолюбие завършваме 2014 г.

Борисов: С дисциплина и трудолюбие завършваме 2014 г.
По повод призива на лидера на ДПС Лютви Местан да се разграничи от Патриотичния фронт, Борисов заяви, че това е съвет, който не го касае. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"С дисциплина, трудолюбие и организация - така завършваме 2014 година и с още повече сили ще работим през 2015". Това написа във Фейсбук профила си премиерът Бойко Борисов.

"В последния един месец направихме много неща - дадохме коледни надбавки, пуснахме еврофондовете, разплатихме по общините", припомня Борисов.

По-рано министър-председателят взе участие в коледния турнир в комплекс "Царско село", който спечели със своя отбор Витоша (Бистрица). Премиерът направи равносметка на събитията в спорта през изминаващата 2014 година. Той заяви, че колкото по-бързо забравим 2014 година, толкова по-добре.

По повод призива на лидера на ДПС Лютви Местан да се разграничи от Патриотичния фронт, Борисов заяви, че това е съвет, който не го касае.

"Не съм го слушал. Гледам телевизия, но си спестявам нерви да чета коментари, еле па по коледните празници. Знаете ли, много помага и не ми липсва. Така че нито съм го чул какво е казал, нито аз ги съветвам тях. Благодаря, че са се опитали да го направят, но това не ме касае", заяви Борисов.

#Бойко Борисов #Лютви Местан #2014

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »