Анджи се срещна с папата, какво му подари?

Анджи се срещна с папата, какво му подари?
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Холивудската икона Анджелина Джоли се срещна с папа Франциск, след премиерата на новия й филм Unbroken във Ватикана. ВИП срещата се е състояла в тронната зала в папския дворец. Първоначално актрисата трябваше да отиде заедно със своя съпруг Брад Пит, но поради неясни причини, той не отиде. На срещата актрисата е била придружена от брат си Джеймс Хевън, дъщерите си Шайло и Захара и един преводач.

"В началото на кратката среща американската актриса целуна пръстена на папата, който й подари молитвена броеница", съобщи говорителят на Ватикана Федерико Ломбарди.

В официалното изявление се съобщава още, че папа Франциск досега не е имал възможността да гледа филма на Джоли. Лентата обаче бе представена пред свещеници и монахини в папската резиденция във Ватикана, в която се намира и Папската академия на науките.

В новия филм на Анджелина се разказва за живота на олимпиеца Луис Замперини, участвал като летец-бомбардировач във Втората световна война. Той оцелява след самолетна катастрофа и известно време е военнопленник. Филмът проследява как спортистът приема християнството, което му помага да се справи с посттравматичния стрес.

#Анджелина Джоли #папа Франциск

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници