Три версии за показното убийство на Татяна Стоянова

Три версии за показното убийство на Татяна Стоянова
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Три са версиите, по които се работи за убийството на PR-а на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова. Те са свързани с личния ѝ живот, с работата ѝ и с предстоящите местни избори. 

Стоянова е била застреляна професионално, убийството й прилича на екзекуция, коментират насъбралите се край местопрестъплението. Някой вероятно я е следил, познавал е навиците й.

Тя е била причакана в гаража, излязла е от джипа, направила е две крачки и е била застреляна с два куршума в тила. Не е успяла да затвори вратата на гаража. Никой не е чул изстрели, възможно е оръжието да е било със заглушител.

В нощта срещу вторник пред дома на Стоянова, където тя беше убита, имаше засилено полицейско присъствие. Убиецът още се издирва.

"През деня младата жена е била спокойна и е празнувала с колеги именния си ден. В района на убийството никой не е чул изстрели", каза Мирослав Стоянов, говорител на МВР-Пазарджик.

34-годишната Татяна Стоянова не е семейна и няма деца. Тя е единствено дете. Родителите й живеят в другия край на града.

Припомняме, че Стоянова е шеф на кабинета на пазарджишкия кмет от 2007 г., когато Тодор Попов спечели първия си мандат. Тя е координатор и говорител на всички основни звена в администрацията на община Пазарджик.

#Пазарджик #полиция #Татяна Стоянова #Тодор Попов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"