Махнете дрехите от простора, Джон Кери идва!

Махнете дрехите от простора, Джон Кери идва!
A A+ A++ A

Властите в София предпиремат строги мерки за сигурност заради посещението на държавния секретар на САЩ Джон Кери на 15 януари.

Всички софиянци, които живеят по пътя на кортежа, са предупредени да не отварят прозорците на апартаментите си и да не простират дрехи. Мярката важи за повече от 24 часа - от 18 ч. на 14 януари до 22 ч. на 15 януари.

От 08.00 часа на 14.01 до отпътуване на делегацията на 15.01 се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, на алеята между бул. “България” и Национален музей „Земята и хората”. От 08.00 часа до приключване на мероприятията на 15.01 се забранява престоят и паркирането, както следва: - паркинга на пл. „Народно събрание”; - паркинга на пл. „Княз Александър І”; - ул. „Леге” между ул. „Съборна” и бул. „Цар Освободител”; - ал. Проф. д-р Желязко Христов. От 08.00 часа до приключване на мероприятията на 15.01 се забранява влизането на пътни превозни средства, само при необходимост и по преценка на "Пътна полиция".

По време на визитата си Кери ще обсъди с българските власти проблемите на сигурността, енергийната диверсификация, двустранната търговия и инвестиционните взимоотношения.

Групата във Фейсбук „Да покажем на Джим/Джон Кери, че не е желан в България!“ организира протест срещу посещението на държавния секретар на САЩ. Според организаторите има три сигурни теми, които ще обсъжда с българските власти: „1. Ще натиска за добив на шистов газ. 2. Ще опита да ни въвлече в готвената война срещу Русия. 3. Ще настоява да приемаме още имигранти“.

#Джон Кери #Кери

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници