Български барабанист превзе Азия

Български барабанист превзе Азия
A A+ A++ A

Гениалният български барабанист Димитър Симеонов е звезда в Азия. След публикуването преди няколко дни в ютюб на кадри от последното му дръм шоу, музикантът наелектризира до червено феновете си по цял свят и отново даде поводи за хиляди коментари и предложения от популярни музиканти и световни лейбъли с покани за съвместни проекти.

Амбициозното му начинание Asian Date Tour е първото по рода си, което представя български артист по подобен грандиозен начин. Самостоятелното шоу на емблематичния дръмър е със специално конструираната сцена издигаща се и въртяща се на повече от 20 м височина, с което той постави рекорд и стана втория в света барабинст, издигнал се във въздуха.

Индия, Тайван, Сингапур, Япония и Корея са само част от спирките на Asian Date Tour. Предстои му среща с индийската легенда Трилок Гурту (Trilok Gurtu), което се очаква да даде допълнителна насока на международните му изяви. Бъдещите му музикални предизвикателства са свързани с участия и турнета в Азия и САЩ.

Димитър продължава да е единствения българин избран да рекламира американския лейбъл за поръчкови барабани C&C Custom Drums (от 2008 г. досега). Дълги години е работил и с лидерите в бранша Pearl. Една от най-високите оценки за работата му е признанието на неговия талант от световния гений Върджил Донати (Virgil Donati).

 

#Димитър Симеонов #Симеонов #Азия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"