Вече можете да изтеглите новата тестова версия на Windows 10

Вече можете да изтеглите новата тестова версия на Windows 10
A A+ A++ A

Дни след представянето на новите потребителски функции на Windows 10, Microsoft пусна за изтегляне нова тестова версия, в която са достъпни част от тях. Windows 10 Technical Preview 2 е с номер на изданието 9926 и е налично за изтегляне във варианти x86, x64 и Enterprise. Както вече стана ясно версията за телефони и малки таблети ще се появи през февруари, така че ще се наложи да изчакаме още малко.

Имайте предвид, че не всички от демонстрираните нови възможности са достъпни в това издание, но ще бъдат добавени по-късно с последващите ъпдейти. Все пак налични за изпробване са виртуалния асистент Cortana, подобреното стартово меню, което може да се покаже на цял екран; ново приложение за настройки, което прилича на контролния панел; екшън център с нотификации и бърз достъп до различни функции; нови универсални приложения – галерия, карти и Xbox; бета версия на новия магазин Windows Store, който ще е достъпен паралелно с по-стария.

За да изтеглите това издание на Windows 10 и бъдещите му ъпдейти е нужно да се включите в програмата Windows Insider. След това на разположение са опции за ъпдейт на съществуваща инсталация на Windows през Windows Update (по-добре използвайте тестова машина) и за чиста инсталация чрез изтегляне на ISO файлове и записването им на USB или оптичен носител или ползване на виртуална машина.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници