Джони Деп вече е семеен мъж?

Джони Деп вече е семеен мъж?
Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Холивудският актьор Джони Деп може би вече е семеен мъж. По време на премиерата на новия си филм „Мордекай“ в сряда в Лос Анджелис, Деп предизвика слухове, че вече тайно се е оженил за любимата си Амбър Хърд. Актьорът бе забелязан да носи нов златен пръстен на безименния пръст на лявата си ръка, като по този начин подхрани спекулации, че той и годеницата му вече са съпруг и съпруга.

Новият пръстен на Джони Деп първо бе забелязан от списание People. Холивудската звезда и 28-годишната Амбър Хърд се сгодиха около Коледа на 2013 година, като след това самият актьор носеше годежния пръстен на любимата си.

Джони разкри, че купил пръстен за Амбър, но когато разбрал, че той е твърде голям, купил още един и решил да запази оригинала за себе си. Актьорите се срещнаха по време на снимките на филма „The Rum Diary“ през 2011 година.

Двамата започнаха връзката си през 2012 година – малко, след като Джони Деп се раздели с Ванеса Паради. В края на миналата година пък се появиха слухове, че актьорът и Амбър Хърд са пред раздяла. Двойката обаче ги опроверга, след като се появи заедно на премиерата на „Мордекай“ във Великобритания.

#Джони Деп #Амбър Хърд #Лос Анджелис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"