Разпитаха кмета на Пазарджик за убитата Татяна

Разпитаха кмета на Пазарджик за убитата Татяна
Татяна Стоянова
A A+ A++ A

Кметът на Пазарджик Тодор Попов даде показания пред следователите за работата и подробности от личния живот на застреляната на 12 януари Татяна Стоянова. Убитата жена беше началник на кабинета на кмета, съобщи „Марица“.

От следствието съобщиха, че ще бъдат разпитани всички, които са били в работното и обкръжение, както и приятелите и познатите и, които могат да дадат информация касаеща живота на Стоянова. Според балистичната експертиза тя бе убита с пет девет милиметрови куршума, произведени от преправен на боен газов пистолет.

До момента са разпитани над сто и петдесет души, но няма категорична версия за причините довели до смъртта на тридесет и три годишната жена.

Оказа се, че убитата жена купила апартамента си в нова кооперация на ул. "Д. Греков" в Пазарджик, което е 105 кв.м., за 40 000 лв. Реалната цена на апартамента обаче е поне 60 хиляди евро, отчели специалисти в бранша, съобщава „24 часа“.

Сделката била изповядана миналата година при местен нотариус, а продавач била фирмата на строителен предприемач, която построила сградата. Според брокери на недвижими имоти в Пазарджик обикновено в договорите за покупко-продажба на жилища се пише данъчната оценка на имота, а не реалната цена на сделката. Вероятно тази практика е използвана и от Татяна Стоянова при изповядането на сделката.

#Татяна Стоянова #Стоянова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"