Атака и СИРИЗА имат много общи виждания, смята Сидеров

Атака и СИРИЗА имат много общи виждания, смята Сидеров
снимка: Би Ти Ви
A A+ A++ A

Атака и СИРИЗА имат много общи виждания. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров в ефира на Би Ти Ви. По думите му най-важното е, че подобна партия (СИРИЗА) за първи път печели властта.

„Това е първият случай в Европа, когато подобна партия като „Атака” взима властта. Имаме много общи виждани с партията на Ципрас, а неговият успех трябва да е знак за Европа. С него си приличаме като политически субекти”, каза още Сидеров.

Лидерът на „Атака“ коментира и отказа на депутатите да се изслушат премиерът и министърът на отбраната, за височайшите посещения в страната ни и твърденията, че НАТО искат да строят нова база у нас.
„Не разбирам това лековато отношение на депутатите“, посочи Сидеров.

По думите му вече се води война между САЩ и Русия на територията на Украйна и България вече е въвлечена в нея.

„Масово военните в момента викат мъже и им се дават назначения. Министерството на отбраната не отрече, че пращат повиквателни, но казват, че това били рутинни неща. Фактът е такъв, че не го отричат. За мен това е показателно. А и, честно казано, нали не сте очаквали, че МО ще каже нещо друго“, посочи Сидеров.

Що се отнася до неявяването му на съдебното заседание за инцидента на летище Варна, националистът заяви, че делото не е приключило.

„Вчера беше първото заседание, на което трябваше да се явят основни свидетели, те не се явиха – полицаят, французойката, която със специално писмо обяснява, че няма да се яви пред български съд. Това е абсолютно пренебрежение“, смята още Сидеров.

#Волен Сидеров #Атака #СИРИЗА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"