Вече е ясно: Фасбендер играе Стив Джобс

Вече е ясно: Фасбендер играе Стив Джобс
A A+ A++ A

След поредица от противорчеви информации, вече е ясно кой ще играе Стив Джобс в нов филм. Снимките са започнали вчера в Сан Франциско с 37-годишния Майкъл Фасбендер в главната роля.

Актьорът, станал известен със своята силна драматична игра и сътрудничеството си с британския режисьор Стив Маккуин ("Дванайсет години в робство"), пое ролята, която отказаха преди него Крисчън Бейл и Леонардо ди Каприо.

Фасбендер е комик, когото сценаристът Арън Соркин ("Милениум", "Социална мрежа") описа по леко враждебен начин: "Аз не зная кой е той и останалата част от света не се интересува", пише в откраднатите от хакери имейли на "Сони пикчърс", публикувани в края на 2014 г. от американската преса.

Лентата за съоснователя и визионера на "Епъл" е продуцирана от "Юнивърсъл", режисьор е Дани Бойл. Премиерата е предвидена за 2016 г.

Създателите на продукцията се надяват тя да стане по-добра от предната история "Джобс" с Аштън Къчър. Филмът бе разпънат на кръст от критиката, въпреки че донесе 35 милиона щатски долара от кината, а бюджетът му бе 12 милиона долара.

#филм #кино #Стив Джобс #Майкъл Фасбендер #Дани Бойл #Аштън Къчър #Сони пикчърс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »