Отново психичноболен се барикадира в дома си в София

Отново психичноболен се барикадира в дома си в София
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Отново психичноболен мъж се е барикадирал в дома си, съобщава Нова телевизия. Драмата продължава вече около 12 часа. Мъжът не е въоръжен, но е замервал преминаващите под дома му хора с части от покъщнината си.

По неофициална информация става въпрос за сина на бивш депутат от СДС - Панайот Ляков, който тази нощ малко след седем часа се е барикадирал в дома си в центъра на София.

Районът, в който живее Константин Ляков е отцепен и достъп до жилищната кооперация няма.

Всичко започва малко след 19 часа в събота (31 януари), когато Константин разхождал кучето си и изведнъж започнал да чупи витрини и коли в близост до сградата, в която живее. Полиция е била извикана, но не е последвал арест. Час по-късно мъжът започнал да изхвърля покъщнина през прозореца си и да замеря както минувачите така и свои съседи. Отново е извикана полиция. Един от униформените се оказал на прицел, докато Константин изхвърлял покъщнината си. По непотвърдена информация той е леко ранен.

Съседи на мъжа разказват, че той от години ги тормози и вдига скандали. Хората са предупредени да не излизат от домовете си. Комшиите разказват, че домоуправителят е звъннал на бащата на мъжът, който пък бил казал, че синът му не си пие редовно хапчетата.

И към момента мъжът е в апартамента си.

#психичноболен #депутат #покъщнина #барикадирал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници