Хенд мейд фест "Код: Любов" в НДК

Хенд мейд фест "Код: Любов" в НДК
A A+ A++ A

Националният дворец на културата се подготвя за празника на любовта. В дните от 12 до 14 февруари от 10:00 до 20:00 часа във фоайето ще намерят място различни творби, направени с любов, за подаряване с любов и най-важното - предизвикващи любов. Входът е свободен, а публиката ще може да избира сред уникални ръчно изработени бижута, накити и други подаръци, маркирани с кода на любовта.

Пет български издателства ще предствят най-добрите си любовни романи и стихосбирки. Ще има много музика, балет и вино.

На 12 февруари в 14:00 часа във фоайето пред зала 1 на НДК събитието ще открият - изпълнителният директор на НДК Мирослав Боршош и Ваня Щерева.

На 13 и 14 февруари в рамките на ХЕНД МЕЙД ФЕСТ “КОД: ЛЮБОВ” своето любовно послание ще поднeсат и учениците от Музикалното училище “Любомир Пипков” с изпълнения на струнен квартет и духови квинтети. Студенти от НБУ ще представят откъси от балетния спектакъл «Три пъти бяло», с хореограф Анна Пампулова.

“Черешката на тортата” в любовния фест безспорно ще бъде участието на Камерен ансамбъл “Quarto Quartet” на 14 февруари от  14:30 ч. с изпълнение на любими танга и валсове.

#Националният дворец на културата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници