Гришо иска ръката на Маша на Св. Валентин?

Гришо иска ръката на Маша на Св. Валентин?
Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

Родната гордост в тениса Григор Димитров ще поиска ръката на своята любима Мария Шарапова на празника на влюбените Свети Валентин. Това мълвят световните медии, без да има официална информация към момента.

Маша беше в Краков, Гришо до сряда беше в Ротердам и според слуховете двамата ще се срещнат някъде из Европа, където да прекарат заедно празника на влюбените - ден, в който според американските медии Григор официално ще предложи брак на рускинята.

Припомняме, че само преди месец руската тенисистка Мария Шарапова беше заснета от английските папараци с пръстен на лявата си ръка, дело на българския дизайнер на бижута Искра Георгиева. 

Мария неведнъж е споделяла, че е родният тенисист е изключително романтичен и обича да я засипва с подаръци. Подобно признание наскоро направи и Григор. "Аз самият съм романтичен и обичам да глезя момичето до себе си. Бих сготвил, за да я изненадам, ще взема цветя, ще запаля свещи и приглуша светлината... Oпределно харесвам романтични вечери", обясни хасковлията.

#Григор Димитров #Мария Шарапова #Свети Валентин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »