Московска двойка убила 12 бездомници с цел "прочистване"

Московска двойка убила 12 бездомници с цел "прочистване"
A A+ A++ A

Дванайсет жестоки убийства на бездомници в руската столица се оказаха серийно изпълнение на двойка, заела се да прочисти града от "паразити", разкриха московски криминолози.

В продължение на половин година Павел В. и Елена Л. нападали бездомници в Москва и ги убивали по особено жесток начин. Изданието "Свежые новости" публикува списък на жертвите:

Евсеев С.А. роден 1979 г..;
Матицин В.Н. 1982 г.;
Митрушкин С.Н. 1980 г.;
Сулимов А.С. 1962 г.;
Данилов Г.С. 1986 г.;
Шитик А.Я. 1978 г.;
Султанов Д.Б. 1972 г.;
Помогаев О.Ю. 1989 г.;
Воложанин С.Д. 1971 г.;
Саноев Н.Н. 1994 г.;

Самоличността на още двама души до този момент е изяснена.

След като били задържани, двамата се опитали да оправдаят действията с обяснението, че така прочиствали града от хора, които водят асоциален живот. Най-малко двама от убитите обаче не били клошари, а хора, които просто били полегнали да си починат в парка.

Следователите разкрили, че двамата са действали в три Московски района. Първото им убийство било на 35-годишния Станислав Евсеев, който бил излязъл да пийне с приятели. Няколко часа по-късно минувачи намерили безжизненото му тяло.

Павел признал за седем убийства и се оправдал, че така прочиствал Москва. Елена обаче отказала да сътрудничи на следствието, но разследващите имат достатъчно доказателства за нейното пряко участие в убийствата.


#убийства #Московски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"