Бащата на съдийката от СГС е бил удушен

Бащата на съдийката от СГС е бил удушен
A A+ A++ A

75-годишният мъж от Завет, чийто труп бе намерен в язовир „Мелницата”, е бил удушен, съобщиха от областната дирекция на полицията в Разград след аутопсията, извършена от съдебен лекар в Русе. Криминалистите ще разследват убийство.

Предвид обстоятелството, че покойникът е баща на съдийката от Софийския градски съд Геновева Димитрова,  разследващите ще проверяват много версии. Първоначалната информация беше, че по трупа няма следи от упражнено насилие. Данните от аутопсията променят този извод.

75-годишният Николай Димитров беше обявен за издирване на втория ден на Коледа и близо два месеца беше в неизвестност. Тогава съпругата гостувала на дъщеря си в София и когато се прибрала, домът им бил празен.

Издирването в продължение на два месеца не даде резултат. Роднините бяха обявили и парична награда за информация, която можеше да помогне за намирането на възрастния мъж.

Трупът бе открит около 12 часа на 22 февруари от местен човек, който отишъл да лови риба в язовир „Мелницата”. Той случайно забелязал тялото и се обадил в полицията. Дрехите му са били запазени, въпреки дългия период от изчезването му  и роднините веднага са го разпознали.

 

 

#съдия #труп #баща #Завет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »