Бащата на съдийката от СГС е хвърлен в язовира с камъни на шията

Бащата на съдийката от СГС е хвърлен в язовира с камъни на шията
A A+ A++ A

Бащата на съдийката от Софийски градски съд Геновева Димитрова не е бил само удушен, но е бил хвърлен в язовира с камъни на шията, сочат данните от разследването.

75-годишния Николай Димитров от Завет бе обявен за издирване два дни след Коледа. Той останал сам у дома да се грижи за домашните животни и да пази къщата, докато съпругата му Пенка отпътувала за София на гости на дъщеря им. Когато се прибрала, заварила дома празен, но обърнат наопаки - имало следи от борба и кръв, а дядо Кольо бил изчезнал.

Въпреки старателното претърсване на околността и обявената награда, до тази неделя нямаше и следа от стареца.

Едва по обяд в почивния ден рибар забелязал тялото, което изплувало на повърхността на язовир “Мелницата”, на около 500 м от дома на дядо Кольо. Водоемът е бил сред претърсваните от полицията, но е бил замръзнал и по тази причина старецът не е бил открит.

Сега става известно, че тялото се задържало на дъното от няколко камъка, увити в блуза и завързани с черен телефонен кабел за шията на възрастния мъж, който е бил по бельо - потник и боксерки.

Причината за смъртта е удушаване, , категорични са патоанатомите. Полицията ще разследва убийство, потвърдиха от областната дирекция на полицията в Разград.

 

#Николай Димитров #удушен #язовир #разследване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"